Portfolio


31 jul 2018

Brochure Nieuwbouw zonder aardgas

Gemeente Winterswijk zet zich actief in voor een duurzame toekomst. Zo bepaalde de gemeente in 2017 al dat nieuwbouwwoningen op grond van de gemeente geen aardgasaansluiting meer krijgen. Maar wat betekent aardgasvrij wonen en hoe ontwerp je een aardgasvrije woning? In deze brochure de antwoorden.

Lees verder →

31 mei 2018

‘Tuin moet aansluiten bij belevingswereld van kinderen’

Een tuin die mooi is voor volwassenen, maar ook veilig én uitdagend voor kinderen. Het is simpeler gezegd dan gedaan. Want hoe leg je een kindvriendelijke tuin aan, zonder dat je afbreuk doet aan de visuele kwaliteit? Drie hoveniers maken zich hard voor de kindvriendelijke tuin. ‘Kinderen moeten de tuin weer in!’

Lees verder →

31 mrt 2018

‘Elke boom heeft een verhaal!’

Raymond Krabbenborg (56) werkt al bijna dertig jaar met veel plezier als boomdeskundige in de gemeente Winterswijk. De passie voor bomen gaat zelfs zo ver dat Raymond bijna iedere boom in de gemeente ‘kent’ en geboeid is door de verhalen achter de boom. „Bomen zouden ons zoveel kunnen vertellen!”

Lees verder →

31 jan 2018

Nieuwe website Plantencentrum Louis Venhorst

Plantencentrum Louis Venhorst kweekt en verkoopt al vele tientallen jaren tuinplanten en is een begrip in de verre omtrek. In het familiebedrijf staat het ambacht centraal en gaan groen, vakkennis en gemoedelijkheid hand in hand. Sinds 2018 heeft het plantencentrum een nieuwe, frisse en inspirerende website.

Lees verder →

30 nov 2017

Leerzame renovatie Oosterpark

Het Amsterdamse Oosterpark kreeg de afgelopen jaren een flinke opknapbeurt. De aanhoudende wateroverlast was één van de redenen om het park te renoveren. Na de renovatie bleken de water- en bodemproblemen echter nog groter dan voorheen en moesten er alsnog extra maatregelen worden genomen.

Lees verder →

30 sep 2017

Telers vaker in the picture op winkelvloer

Telers van groenten en fruit worden steeds meer zichtbaar op de winkel vloer. En dat is niet voor niets. Supermarkten willen laten zien dat hun producten op een eerlijke en verantwoorde manier worden geproduceerd. Daarmee proberen ze het vertrouwen te winnen van de steeds bewuster kiezende consument.

Lees verder →

31 jul 2017

Plant eens wat anders in de wadi!

Wadi’s worden in Nederland niet beplant, terwijl dit in het buitenland wel gebeurt. Waarom gebeurt dit niet, welke redenen zijn er om wadi’s juist wel te beplanten en hoe moeten we dit dan aanpakken? Drie studenten bogen zich een jaar lang over deze vragen en presenteerden op vrijdag 9 juni de resultaten van hun afstudeeronderzoek.

Lees verder →

31 mei 2017

Nieuwsbrief Cyber Adviseurs juni 2017

Cyber Adviseurs is een onafhankelijk adviesbureau voor beleid, beheer en organisatie van de openbare buitenruimte. Al meer dan dertig jaar werkt Cyber voor onder meer gemeenten, overheden, zorginstellingen en woningbouwbedrijven. Iedere maand brengt het adviesbureau een digitale nieuwsbrief uit.

Lees verder →

1 2 3 6