Over mij

Schrijven en ‘groen’ zijn al van jongs af aan passies van mij. Het was dan ook geen verrassing dat ik na het VWO koos voor de opleiding ‘Tuinbouw’ aan de Hoge Agrarische School (HAS) in Den Bosch. Maar ook het schrijven bleef kriebelen. En dus besloot ik om na deze opleiding in deeltijd ‘Journalistiek’ te gaan studeren aan de Academie voor de Journalistiek in Tilburg.

Gelijktijdig met deze studie deed ik ervaring op als vakredacteur bij vakblad ‘De Boomkwekerij’ in Leiden. Na meer dan zes jaar vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. En dus begon ik in 2009 voor mezelf als freelance journalist en tekstschrijver en richtte ik me daarnaast op eindredactie.

Het schrijven, corrigeren en redigeren van teksten kleuren sindsdien mijn dag. Ik zie het iedere keer weer als een uitdaging om verhalen zo goed mogelijk over te brengen en teksten nog beter te maken dan ze al zijn. Bezig zijn met taal, dat is het liefste wat ik doe!

Daarnaast ben ik gedreven en zorgvuldig. Kwaliteit staat bij mij voorop. Bovendien ben ik flexibel en hecht ik veel waarde aan een prettige samenwerking. Nieuwsgierig geworden? Snuffel rustig rond op deze site, bekijk mijn portfolio of neem geheel vrijblijvend contact op. Overtuig uzelf!