Diensten

Schrijven is niet moeilijk. De juiste woorden vinden wel. Dat is een vak apart. Niet voor iedereen is het namelijk even makkelijk om een foutloze en krachtige tekst te schrijven die de boodschap goed overbrengt. En dat is nu net wat ik met veel enthousiasme en kundigheid doe.

Daar komt bij dat mensen vaak blind zijn voor hun eigen fouten. Omdat ze hun eigen tekst te goed kennen, of omdat ze ervan uitgaan dat de lezer de materie even goed kent. Toch is dat niet altijd het geval.

Daarom help ik u graag een handje. Tekstbureau Wendy Venhorst is gespecialiseerd in het schrijven, corrigeren en redigeren van teksten (tekstredactie en tekstcorrectie). Niet alleen voor kranten, tijdschriften en brochures, maar ook voor online media. Denk bijvoorbeeld aan websites, nieuwsbrieven en blogs. Ook denk ik – indien gewenst – met u mee over de vormgeving.

Mijn kracht? Lekker leesbare teksten, een snelle service en een betaalbare prijs. Voor elk medium, in elk genre en voor elke doelgroep. Daar staat Tekstbureau Wendy Venhorst voor!

TekstredactieTekstcorrectieRedigeren